Αρχική Recommended Φήμες λένε ότι φέτος θες Tankini! Οδηγός αγοράς μαγιό Τανκίνι και Sexy ολόσωμα- Καλοκαίρι 2022

Φήμες λένε ότι φέτος θες Tankini! Οδηγός αγοράς μαγιό Τανκίνι και Sexy ολόσωμα- Καλοκαίρι 2022

by lol mommy

Όταν ψάχνεις για το επόμενο μαγιό σου στην παραλία, είναι σημαντικό να μην θυσιάζεις τις επιθυμίες σου για τις ανάγκες σου. Με τα μαγιό που έχω διαλέξει να σου δείξω θα απολαμβάνεις τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Τα μαγιό tankini καλύπτουν όλες τις ανησυχίες σου, ενώ παράλληλα δείχνουν κομψά και σέξι.

Τα μαγιό Tankini είναι πανέμορφα, μοναδικά και κολακευτικά σε όλα τα σωστά σημεία του σώματος. Αν θέλεις κάλυψη κοιλιάς αλλά όχι στενή εφαρμογή τότε τα Tankini είναι για σένα καθώς προσφέρουν άνεση και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεσαι στις διακοπές σου. Οι διακοπές είναι για να χαλαρώσεις, αλλά πως να το κάνεις όταν αισθάνεσαι ανασφάλεια; — με τη μεγάλη ποικιλία από στιλ tankini που θα βρεις στο elegrina.gr το πρόβλημα επιλύεται ότι μέγεθος κι αν φοράς

Περιττό να σου πω πως τα τανκίνι είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για μαγιό εγκυμοσύνης

Αν και μου άρεσαν πάρα πολύ τα δύο ίδια που σου δείχνω με την κίτρινη και πορτοκαλί δαντέλα για μένα έχω διαλέξει το τρίτο στη σειρά που βλέπεις παρακάτω διότι στην παραλία δεν πας ποτέ με ένα μαγιό, (συνήθως βγάζουμε το βρεγμένο) οπότε θα μπορώ να το φοράω άνετα και σαν φόρεμα για να πιω τον καφέ μου ή να παίξω ρακέτες

Plus size Tankini
Tankini μέχρι 6XXL

Μπες να διαλέξεις και να παραγγείλεις το δικό σου μαγιό Tankini στο elegrina

Φέτος oι τάσεις της μόδας θα είναι τα ολόσωμα μαγιό. Συνεχίζουμε με τα καλύτερα ολόσωμα sexy μαγιό για το 2022

Κάνουμε την άνεση και την κάλυψη σέξι με το ολόσωμο μαγιό μας. Σέξι είναι ο τρόπος που κουβαλάς τον εαυτό σου και ο τρόπος που νιώθεις. Με την κάλυψη και την άνεση που φέρνουν τα ολόσωμα μαγιό, θα αποχαιρετήσεις όλες τις ανασφάλειες στην παραλία.

Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με ένα απλό μαγιό που έχει μια νότα από φλερτ. Αυτό ακριβώς μου αρέσει στα ολόσωμα μαγιό elegrina. Η κλασική αλλά σέξι εμφάνιση είναι ιδανική για μας που αναζητούme κάλυψη αλλά δεν θυσιάζουme το στυλ.

Συλλογή από τα sexy ολόσωμα που διάλεξα για τις lol mommies!

Προσωπικά μου αρέσουν τα δύο τελευταία, αλλά επειδή είμαι αναποφάσιστη έχω παραγγείλει και τα δύο – μαζί με το τανκίνι που σου έδειξα παραπάνω.

Πριν παραγγείλεις μαγιό για φέτος – Δες πρώτα όλη τη συλλογή του elegrina ολόσωμα μαγιό

Μη ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου και να έχεις αυτοπεποίθηση για το σώμα σου ακόμη και στην παραλία! Με αγάπη lol mommy

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα