Αρχική Recommended Τι κορνίζες είναι κατάλληλες για το σπίτι σου; Διακόσμηση με Desenio

Τι κορνίζες είναι κατάλληλες για το σπίτι σου; Διακόσμηση με Desenio

by lol mommy

Κάθε σπίτι έχει την προσωπικότητά του, οι κορνίζες έχουν σκοπό να τραβήξουν την προσοχή. Δείχνουν την αισθητική και το στυλ σου, κάτι που μπορείς να πετύχεις με τις άπειρες επιλογές στο desenio.gr

Επομένως, πριν γεμίσεις τους τοίχους με τυχαίες κορνίζες, κάνε λίγη έρευνα.
Το να κρεμάσεις απλά τα κάδρα όπου και όπως να ναι δεν προσθέτει στυλ στο σπίτι σου, φαίνεται μόνο ακατάστατο και μπορεί να αφαιρέσει τη γοητεία της υπόλοιπης ομορφιάς του σπιτιού.

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις κορνίζες διακόσμησης

Να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση στο σπίτι σου

Το να έχεις ένα συγκεκριμένο στυλ διακόσμησης δίνει περισσότερο ορισμό και προσωπικότητα στο σπίτι. Αυτό μπορεί να είναι το χρώμα των τοίχων, το χρώμα και το στυλ των επίπλων και στην συνέχεια φυσικά η διακόσμηση των τοίχων.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα κάδρα σου είναι σε κατάλληλο συντονισμό με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

Να έχουν καλό χρωματικό συντονισμό μεταξύ τους

Οι κορνίζες πρέπει επίσης να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Μην γεμίζεις απλώς ολόκληρο το δωμάτιο με ένα χρώμα, προσπάθησε να ανακατέψεις και να δημιουργήσεις έναν σωστό συνδυασμό χρωμάτων. Στα δωμάτια έμπνευσης Desenio θα πάρεις τις ιδέες που χρειάζεσαι ανάλογα με το στυλ σου στη διακόσμηση.

Η χρήση πολλών φωτεινών χρωμάτων μπορεί να κάνει το δωμάτιο να χάσει την προσωπικότητά του ακόμη και να επισκιάσει τα έπιπλα.

Ένας συνδυασμός posters απαλών χρωμάτων ή/και ίδιου θέματος θα σε βοηθήσουν να τα συντονίσεις καλύτερα

Μην κρεμάσεις τις κορνίζες τυχαία

Δεν αρκεί να κρεμάσεις ότι κορνίζα έχεις. Αν θέλεις να κρεμάσεις πολλές κορνίζες σε ένα τοίχο τότε η κάθε κορνίζα πρέπει να έχει την θέση της και το μέγεθός της.

Έτσι δίνεις την αντίληψη στους επισκέπτες σου πως έχεις λόγω που κρέμασες τις κορνίζες έτσι και δεν έγινε τυχαία για να γεμίσεις απλά τους τοίχους που τώρα φαίνονται πιο τακτοποιημένοι.

Μπορείς να πάρεις ιδέες για τον τρόπο που θα κρεμάσεις με το online εργαλείο στο desenio.gr “Δημιούργησε το τέλειο gallery wall” βήμα βήμα

Posters και κορνίζες Desenio για διακόσμηση παιδικού δωματίου

Δημιουργήσαμε έναν καλό συνδυασμό φωτεινών και απαλών χρωμάτων σε τόνους γκρι, λευκό και ροζ κάτι που μέσω της κατηγορίας Παιδικά poster Desenio με βοήθησε να συντονίσω εύκολα.

Στην εικόνα παρακάτω βλέπεις την δική μας gallery wall παιδικού δωματίου σε χρώματα λευκό-γκρι-ροζ με φόντο σομόν χρώμα τοίχου.

Τα posters που παραγγείλαμε

  • Pug Puppy
  • Little Penguin
  • Elephant Pink
  • Grow Up Pink

Τα posters να τοποθετούνται στο σωστό χώρο – Οι κατηγορίες του Desenio θα σε βοηθήσουν

Τι εικόνες θα κρεμάσεις στο τοίχο σου είναι καθαρά δική σου υπόθεση και έχει να κάνει με την αισθητική σου αίσθηση, με το γούστο σου δηλαδή, άλλωστε μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε και δεν έχουν άδικο.

Στο desenio.gr θα βρεις ιδέες από μία μεγάλη συλλογή posters χωρισμένη σε κατηγορίες όπως Κουζίνα, Παιδικά posters, Θρυλικές φωτογραφίες και άλλα που βοηθούν να διαλέξεις για το κάθε δωμάτιο αυτό που σε εκφράζει.

Στο σαλόνι μου βλέπεις κρεμασμένο αυτό το υπέροχο poster, διάστασης 70×100 Angel Wings. Μία εικόνα που ταίριαξε απόλυτα στην minimal διακόσμηση του χώρου πάνω σε σκούρο γκρι τοίχο και δίπλα σε λευκά 3D πάνελ.

Αν θέλεις και εσύ να παραγγείλεις από το Desenio σου έχω εκπτωτικό κωδικό

Ανανέωσε το σπίτι σου με posters Σκανδιναβικού design από το Desenio, μία εταιρία που μετρά διαδικτυακή παρουσία σε 33 χώρες, προσφάτως και στην Ελλάδα.

κορνίζες Desenio -30% με τον κωδικό LOLMOMS

Ο κωδικός LOLMOMS χαρίζει 30% έκπτωση* στο Desenio.gr από τις 25 έως τις 27 Ιανουαρίου.

*Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα εξατομικευμένα poster

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα