Αρχική lol mommy's thoughts & tips Πως να αντιμετωπίσεις την μυρωδιά ψαρίλας στον κόλπο

Πως να αντιμετωπίσεις την μυρωδιά ψαρίλας στον κόλπο

by lol mommy

Σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% οι γυναίκες έχουν βρεθεί ή θα βρεθούν έστω και μία φορά στη ζωή τους αντιμέτωπες με την μυρωδιά ψαρίλας στην ευαίσθητη περιοχή.

Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό και τις περισσότερες φορές αντιμετωπίζεται εύκολα. Το κακό είναι ότι συνήθως συμβαίνει περισσότερες από μία φορές

Τι προκαλεί την οσμή ψαριού – ψαρίλας στον κόλπο

Οι μυρωδιά ψαρίλας συνήθως οφείλεται σε βακτηριακή κολπίτιδα. Όταν χλωρίδα του κόλπου χάσει τα καλά βακτήρια το περιβάλλον του κόλπου γίνεται λιγότερο όξινο και δημιουργεί έντονη μυρωδιά ψαρίλας και παχύρευστες εκκρίσεις.

Οι κολπίτιδες επίσης μπορεί να προκαλέσουν κνησμό και αίσθηση κάυσου στον κόλπο

Πως θα απαλλαγείς από την μυρωδιά ψαρίλας στην ευαίσθητη περιοχή

Ο πιο εύκολος τρόπος να αντιμετωπίσεις την μυρωδιά ψαρίλας στο κόλπο είναι μία 10 ήμερη “θεραπεία”

Δύο είναι τα πράγματα που θα πρέπει να κάνεις και δύο τα προϊόντα που θα χρειαστεί να αγοράσεις.

  1. Lactacyd κόκκινο – Μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ
  2. Frezyderm Ecovag Balance Κολπικά Υπόθετα – Μπορείς να τα βρεις διαθέσιμα για online παραγγελία εδώ

Αν θέλεις να κάνεις την έρευνά σου ΕΔΩ σου έχω μία Λίστα με Online Φαρμακεία για να προμηθεύεσαι τα απαραίτητα

Το αφρόλουτρο Lactacyd έχει ήπιο αλκαλικό pH και αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Προσοχή όμως πρέπει να πάρεις το κόκκινο που είναι το ιδανικό για περιπτώσεις κολπίτιδας.

Τα κολπικά υπόθετα θα βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα της κολπίτιδας και της μυρωδιάς ψαρίλας. Σου προτείνω τα κολπικά υπόθετα Frezyderm Ecovag Balance τα οποία Αποκαθιστούν τη φυσιολογική κολπική χλωρίδα, σταθεροποιούν το κολπικό pH σε φυσιολογικά επίπεδα και ενισχύουν τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας κατά των κολπικών μολύνσεων.

Πως θα χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα για να αντιμετωπίσεις την μυρωδιά ψαρίλας στον κόλπο

Αφού προμηθευτείς και τα δύο προϊόντα που σου ανέφερα παραπάνω από φαρμακείο θα ξεκινήσεις την θεραπεία σου στο σπίτι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν το πρόβλημα συνεχίζει μετά από 15 μέρες θα πρέπει να επισκεφτείς τον γυναικολόγο σου

Θα πρέπει να πλένεις την ευαίσθητη περιοχή με το κόκκινο Lactacyd και χλιαρό νερό 2 φορές την ημέρα για 15 ημέρες. Η μία από τις δύο φορές θα πρέπει να είναι το βράδυ πριν κοιμηθείς.

Μετά την βραδινή πλύση τοποθετείς ένα κολπικό υπόθετο Ecovag Balance ψηλά στον κόλπο σου, όπως θα έβαζες ένα ταμπόν. Τα κολπικά υπόθετα θα πρέπει να τα χρησιμοποιείς για 8-10 μέρες πριν κοιμηθείς ενώ τις πλύσεις 2 φορές την ημέρα με το lactacyd θα τις συνεχίσεις για άλλες πέντε.

Μετά τις πρώτες τρεις μέρες η μυρωδιά ψαρίλας θα αρχίσει να υποχωρεί, παρόλα αυτά συνέχισε για 15 ημέρες την διαδικασία που σου περιέγραψα παραπάνω.

Πως θα αποτρέψεις να σου ξανασυμβεί

Όταν ολοκληρώσεις τη θεραπεία καλό θα είναι να συνεχίσεις τις πλύσεις με Lactacyd μέχρι να τελειώσεις όλο το μπουκάλι αλλά πλέον δεν θα χρειάζεται να το κάνεις 2 φορές την ημέρα.

Αν το πρόβλημα στην αρχή ήταν πάρα πολύ έντονο συνέχισε 1 φορά την μέρα, διαφορετικά απλά βάλτο στη ρουτίνα σου και μη χρησιμοποιείς κοινά αφρόλουτρα στην ευαίσθητη περιοχή σου.

Να πλένεις ξεχωριστά και με με ειδικά αφρόλουτρα τον κόλπο σου όταν κάνεις μπάνιο ή ακόμη με άφθονο σκέτο νερό χωρίς να χρησιμοποιείς σφουγγαράκια μπάνιου, έτσι θα αποφύγεις τις επαναλαμβανόμενες κολπίτιδες.

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα