Αρχική Recommended Πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία για το σπίτι σου

Πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία για το σπίτι σου

by lol mommy

Πόσο δύσκολη διαδικασία είναι στις μέρες μας η επιλογή της baby sitter, της οικιακής βοηθού ή των γηροκόμων.

nannuka-aggelies-ergasies

Πρόσληψη επαγγελματία για το σπίτι

Ουσιαστικά καλείσαι να διαλέξεις “μέλος οικογένειας” . Οι επαγγελματίες για το σπίτι σου που αναλαμβάνουν την φύλαξη παιδιών, φροντίδα ηλικιωμένων και οι οικιακοί βοηθοί είναι άνθρωποι που συνήθως βρίσκονται στο σπίτι μας περισσότερες ώρες απ’ ότι εμείς.

Η αλήθεια είναι ότι προσλαμβάνοντας μια κοπέλα για να σου φυλάξει το παιδί, να φροντίσει τους ηλικιωμένους ή απλά κάποια που θα σε βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σου, ένα ψυχολογικό ρίσκο υπάρχει. Αγχώνεσαι γιατί φεύγοντας κλείνεις την πόρτα πίσω σου και αφήνεις το παιδί σου ή τους ηλικιωμένους γονείς σου με έναν ξένο άνθρωπο.

Πως να επιλέξεις με ασφάλεια γηροκόμο, οικιακή βοηθό και baby sitter.

Πως θα σου φαινόταν να μπορείς να δεις το πλήρες προφίλ, τις σπουδές και την εμπειρία πολλών επαγγελματιών του κλάδου, αξιολογήσεις αλλά και πραγματικές συστάσεις πριν καν έρθεις σε επαφή μαζί τους;

Η λύση της σωστής επιλογής επαγγελματία για το σπίτι

Την λύση σου δίνει η Nannuka

Με μία απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα μπορείς να βρεις επαγγελματίες με τα δικά σου κριτήρια, ενώ τα φίλτρα που διαθέτει κάνουν την αναζήτηση ακόμη πιο εύκολη.

Για παράδειγμα μπορείς να αναζητήσεις φύλαξη ηλικιωμένων στο σπίτι ή φύλαξη ηλικιωμένων Αθήνα και γενικότερα στην περιοχή σου και πολλά άλλα με λίγα μόνο clicks.

Κυρίως μπορείς να απαλλαχθείς από το άγχος της σωστής επιλογής καθώς αυτό είναι κάτι που έχει κάνει από πριν η Nannuka για σένα.

Έχει φροντίσει να γνωρίσει τους επαγγελματίες, να διασταυρώσει τις συστάσεις και να εξακριβώσει ότι όλες οι πληροφορίες που αναγράφονται στις αγγελίες είναι αληθινές.

Μία πρωτοποριακή ιδέα που σε βγάζει από την δύσκολη θέση να πεις το κλασικό “Ευχαριστούμε, θα σας πάρουμε τηλέφωνο” Και φυσικά τηλέφωνο δεν θα πάρεις ποτέ γιατί η/ο επαγγελματίας που μόλις συνάντησες δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείς να επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία που θα βάλεις στο σπίτι σου μόνος σου.

Μια γρήγορη ματιά στους επαγγελματίες της Nannuka

Κάνε Click παρακάτω στην ενότητα που σε ενδιαφέρει για να δεις την λίστα επαγγελματιών

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα