Αρχική Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικο Bingo – Δωρεάν εκτυπώσιμα

Χριστουγεννιάτικο Bingo – Δωρεάν εκτυπώσιμα

από lol mommy

Χριστουγεννιάτικο Bingo – Δωρεάν εκτυπώσιμες κάρτες

Για μια διασκεδαστική εσωτερική χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα – δοκιμάστε αυτό το απλό παιχνίδι Χριστουγέννων Bingo εκτυπώνοντας δωρεάν τις κάρτες.

Το δωρεάν Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι Bingo είναι κατάλληλο και πολύ διασκεδαστικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας, νήπια και παιδιά δημοτικού. Εκτός από διασκεδαστικό, το παιχνίδι bingo είναι υπέροχο για την οπτική αντίληψη και συγκέντρωση του παιδιού.

Μπορείτε να το προσθέσετε στις ιδέες απασχόλησης στο πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας ή ακόμα για να παίξετε μεταξύ σας.

Το δωρεάν εκτυπώσιμο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι περιλαμβάνει μία πλήρη σελίδα με 10 κάρτες Bingo (μεγάλες) και 5 σελίδες με κάρτες παικτών. Αν έχετε περισσότερα παιδιά, μπορείτε να διπλασιάσετε τις εκτυπώσεις η να βάλετε τα παιδιά να παίξουν σε ομάδες.

Κατεβάστε το αρχείο pdf από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης, εκτυπώστε και κόψτε τις κάρτες. Εάν θέλετε να διατηρείτε τις κάρτες bingo σας για να τις επαναχρησιμοποιείτε κάθε χρόνο, μπορείτε να τις πλαστικοποιήσετε.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ BINGO ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δώστε στα παιδιά 3 μικρά αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν σαν πιόνια, αυτά μπορεί να είναι κάποιες φιγούρες ή καραμέλες ή ότι άλλο θέλετε. Μοιράστε από 6 μικρές κάρτες σε κάθε παίκτη.

Τοποθετήστε μερικές ή όλες τις μεγάλες κάρτες bingo στραμμένες προς τα κάτω, ανάποδα δηλαδή σε σειρές ώστε να φτιάξετε ένα ταμπλό. Μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα βάζο για να επιλέξετε ή απλά να επιλέξετε τις εικόνες τυχαία.

Ο κάθε παίκτης στη σειρά του γυρίζει ένα φύλλο και έπειτα όποιος έχει αυτήν την εικόνα πρέπει να την τοποθετήσει πάνω στην κάρτα του ταμπλό μαζί με ένα από τα πιόνια του. Ο πρώτος που βρίσκει τρία στη σειρά (οριζόντια, κάθετα ή διαγώνια) κερδίζει. Για να κάνετε το παιχνίδι να διαρκεί περισσότερο, παίξτε μέχρι να καλύψετε όλες τις εικόνες στο ταμπλό σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την προεπισκόπηση εκτύπωσης πριν από την εκτύπωση. Κάθε εκτυπωτής είναι διαφορετικός, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει “Εκτύπωση σε προσαρμογή στο μέγεθος ” Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κοιτάξτε τις δυνατότητες κλίμακας του εκτυπωτή (μπορείτε να εκτυπώσετε σε κλίμακα 90%) στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας, έτσι ώστε να εκτυπωθεί ολόκληρη η σελίδα.

Καλή διασκέδαση
Με αγάπη
lol mommy

δεσ παρομοια αρθρα

2 Σχόλια

lol mommy 30 Νοεμβρίου, 2020 - 5:58 πμ

Ένα bingo ειδικά σχεδιασμένο για τα Χριστούγεννα, φυσικά και θα το λατρέψουν!

Απάντηση
Little Hope Flags 24 Νοεμβρίου, 2020 - 8:37 μμ

Μα τι ωραία ιδέα! Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά θα την λατρέψουν!

Απάντηση

Άφησε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας την φόρμα σχολιασμού συμφωνείτε να αποθηκεύουμε τα δεδομένα και το σχόλιο σας

Στο lolmoms.gr χρησιμοποιούμε μπισκοτάκια και υποθέτουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν όχι μπορείς να εξαιρεθείς Είμαι Ok Πολιτική Απορρήτου