Αρχική Recommended Προπαίδεια για εκτύπωση

Προπαίδεια για εκτύπωση

by lol mommy

Προπαίδεια ή πολλαπλασιασμός απαραίτητο να μαθευτεί και ίσως ένας από τους μεγαλύτερους σχολικούς πονοκεφάλους των γονιών παιδιών δημοτικού.

Συναντάμε πλέον τον πολλαπλασιασμό από τις πρώτες κιόλας τάξεις του δημοτικού σε αντίθεση με ότι θυμόμαστε από τα δικά μας σχολικά χρόνια. Στην πρώτη και την δευτέρα δημοτικού τα παιδιά να μαθαίνουν έμμεσα την προπαίδεια σε μορφές αριθμητικής ακολουθίας όπως πχ 2 4 6 8 10 ή 3 6 9 12 15 18 κλπ ενώ στην τρίτη δημοτικού οι ασκήσεις και τα προβλήματα Μαθηματικών έχουν λύσεις που απαιτούν άμεσες πράξεις πολλαπλασιασμού.

Στην τρίτη δημοτικού αλλάζει επίσης ο τρόπος που πρέπει να ξέρουν να λένε την προπαίδεια.


Στην πρώτη δημοτικού και περισσότερο στην δευτέρα τα παιδιά μαθαίνουν να λένε για παράδειγμα 5 φορές 6 = 30 ενώ στην τρίτη δημοτικού μαθαίνουν παπαγαλία και ανακατεμένα να λένε 5 6 30, 6 7 42 κλπ. αφαιρώντας το φορές και το ίσον.

Ψάχνοντας πριν λίγο καιρό στο διαδίκτυο να βρω να εκτυπώσω τον πίνακα της προπαίδειας για να βοηθήσω την μικρή μου που πλέον μεγάλωσε και πάει στην τρίτη δημοτικού, βρήκα είτε επί πληρωμής είτε σε άθλια ανάλυση για εκτύπωση.

Έτσι αποφάσισα να φτιάξω μόνη μου δύο σελίδες μία έγχρωμη και μία ασπρόμαυρη με την προπαίδεια για να μπορείτε να εκτυπώνετε Δωρεάν.

Παρακάτω θα βρείτε αρχεία σε μορφή φωτογραφίας jpeg που μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάνοντας δεξί κλικ και αποθήκευση φωτογραφίας είτε πατώντας παρατεταμένα πάνω στην εικόνα για να αποθηκεύσετε στο κινητό σας και να εκτυπώσετε σε κάποιο κατάστημα.

Έχουμε ετοιμάσει 2 πίνακες προπαίδειας, έναν ασπρόμαυρο και έναν πολύχρωμο για να έχετε την επιλογή να κατεβάσετε Δωρεάν και να εκτυπώσετε όποιο σας αρέσει.

Επίσης θα βρείτε την προπαίδεια έτοιμη για δωρεάν αποθήκευση και εκτύπωση σε μορφή pdf

Με πολύ αγάπη και αγωνιστικούς χαιρετισμούς lol mommy

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα