Αρχική Μέρη και Δραστηριότητες 5 μέρες στη Θάσο – Tοποθεσίες και προτάσεις

5 μέρες στη Θάσο – Tοποθεσίες και προτάσεις

by lol mommy

Θα χαρακτήριζα τη Θάσο το νησί με τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας. Ο ήλιος , η λευκή άμμος και το στοιχείο του μαρμάρου που υπάρχει παντού χαρίζει στη Θάσο παραλίες με γαλαζοπράσινα διαυγή νερά που θυμίζουν τροπικό νησί.

Πως να φτάσετε στη Θάσο;

Η Θάσος έχει δύο λιμάνια, τον Πρίνο και τον Λιμένα που είναι και η πρωτεύουσα του νησιού. Και τα δύο μπορείτε να τα προσεγγίσετε μόνο με ferries.
Για το λιμάνι του Πρίνου τα καραβάκια αποπλέουν από το λιμάνι της Καβάλας ενώ για το λιμάνι της πρωτεύουσας Θάσου τον Λιμένα, τα ferries ξεκινούν από την Κεραμωτή.

Ποιο δρομολόγιο για Θάσο να επιλέξετε και γιατί;

Υπάρχουν 2 δρομολόγια προς Θάσο. Καβάλα-Πρίνος και Κεραμωτή-Λιμένας

Προτιμήστε να πάρετε το πλοίο από Κεραμωτή προς Λιμένα. Η Κεραμωτή βρίσκεται 30 χλμ έξω από την Καβάλα στην εθνική οδό Εγνατία Καβάλας – Ξάνθης και λίγα χλμ μακριά από την Χρυσούπολη, δηλαδή μία απόσταση 20 περίπου λεπτών από την Καβάλα

Προτείνουμε το δρομολόγιο Κεραμωτή-Λιμένας για δύο λόγους.

  1. Τα ferries από Κεραμωτή φτάνουν στη Θάσο σε 35 λεπτά και είναι φθηνότερα, ενώ από Καβάλα χρειάζονται 1 ώρα και 15 λεπτά.
  2. Ο βασικότερος λόγος που σας προτείνω να προτιμήσετε να φτάσετε στον Λιμένα αντί του Πρίνου είναι οι αποστάσεις για τις καλύτερες παραλίες.

Το νησί της Θάσου έχει ένα πάρα πολύ καλό κυκλοφοριακό κυκλικό σύστημα. Μπορείτε να κάνετε τον κύκλο της Θάσου σε σχεδόν 2 ώρες. Πάραυτα όμως η πλευρά που βρίσκεται ο Πρίνος δεν υπάρχουν τόσο καλές παραλίες σε σχέση με την πλευρά του Λιμένα που μπορείτε να επισκεφτείτε τις καλύτερες παραλίες της Θάσου σε μικρές αποστάσεις μεταξύ τους.

Οι καλύτερες παραλίες της Θάσου

Χρυσή αμμουδιά

Η Χρυσή Αμμουδιά δεν έχει πάρει τυχαία το όνομά της, μεγάλη παραλία για τα δεδομένα της Θάσου η λευκόχρυση άμμος και τα πεντακάθαρα νερά κάτω από τον ήλιο χαρίζουν στην παραλία Χρυσή Αμμουδιά γαλαζοπράσινα νερά. Στην παραλία μπορείτε να βρείτε water sports όπως SUP! ω ναι το δοκιμάσαμε, πήραμε το χειροκρότημα των υπολοίπων λουόμενων για τις επαγγελματικές τούμπες αλλά ήταν υπέροχο!

Η Χρυσή αμμουδιά είναι ρηχή παραλία και ενδεικνύεται για παιδιά θέλει όμως προσοχή αν την πετύχετε με κύμα κάτι που συμβαίνει συχνά στο σημείο.
Υπάρχουν αρκετά beach bars και ταβέρνες στην περιοχή που φτάνουν μέχρι και την Σκάλα Ποταμιάς.


Επιλέξαμε να πιούμε καφέ στο beach bar Mozzarela. Φέτος προφανώς λόγο covid και λιγότερο κόσμο γενικά στο νησί η ελάχιστη κατανάλωση ανά ξαπλώστρα ήταν 5€ ενώ πέρυσι στο ίδιο είχαμε πληρώσει 10€ κατανάλωση το άτομο.

Ψιλή Άμμος

Τόσο το beach bar psili ammos όσο και η παραλία ψιλή άμμος στη Θάσο είναι το αγαπημένο μου! Θα μπορούσα να βρίσκομαι εκεί όλη μέρα και θα ξανά πήγαινα. Ρηχά κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά με τέτοια διαύγεια που μπορείς να δεις με γυμνό μάτι τα ψάρια να αδιαφορούν για τους ανθρώπους και να κολυμπούν δίπλα σου σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε ενυδρείο και συνθέτουν το ιδανικότερο τοπίο για παιδιά.

Πάρτε μαζί σας μάσκες θαλάσσης για τα παιδιά και εξερευνήστε παρέα τον βυθό της θάλασσας, σας υπόσχομαι ότι θα εκπλαγείτε
Ξαπλώστρες με στρώματα, δυνατή μουσική άψογο και γρήγορο service, τιμές έτσι και έτσι αλλά αρκετά καλές για Θάσο.

Φέτος δεν υπήρχε ελάχιστη κατανάλωση ενώ πέρυσι οι τιμές άγγιζαν ακόμη και τα 40€ στις πρώτες σειρές ξαπλώστρες.

Παραλία Σαλιάρα – η λευκή παραλία

Ή Σαλιάρα είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Θάσου, υπέροχη τοποθεσία με το στοιχείο του μαρμάρου να κάνει έντονη την παρουσία του χαρίζοντας μία λευκή γυαλιστερή άμμο που θυμίζει Καραϊβική. Τα νερά είναι βαθιά κάτι που προσωπικά δεν θεωρώ μείον. Για να την προσεγγίσετε θα περάσετε μέσα από αρκετά μέτρα χωματόδρομου αλλά θα βρείτε άνετο πάρκινγκ. Η παραλία είναι μία μικρή πανέμορφη αγκαλιά περιτριγυρισμένη από μάρμαρο.

Το beachόμπαρο στην Σαλιάρα απλά απαράδεκτο! 10 ευρώ είσοδο μόνο για καφέ ή αναψυκτικό όχι κατανάλωση. Ένας καφές…. ο θεός να τον κάνει. Αν θελήσετε να κάνετε ντουζ θα πληρώσετε 0,50 (αυτό δεν το ‘χω ξαναδεί πουθενά) και αν θέλετε να πάτε τουαλέτα πάρτε μαζί αθλητικό εξοπλισμό γιατί μόνο ορειβασία δεν θα χρειαστεί να κάνετε για να φτάσετε τέρμα πάνω στο βουνό που την έχουν.

Παραλία Ταρσανάς

Μία παραλία εντός του Λιμένα και πολύ κοντά στο λιμάνι με τα πλοία να πηγαινοέρχονται κάθε 35 λεπτά, επόμενο ήταν να μην είναι και τόσο καλή σε σύγκριση πάντα με τις υπόλοιπες θάλασσες του νησιού της Θάσου.
Αποτελεί όμως μία καλή επιλογή για ένα τελευταίο μπανάκι αν σας περισσεύει χρόνος μέχρι να πάρετε το φέρυ της επιστροφής.

Το δε beach bar απίστευτα όμορφο, αξίζει να το επισκεφτείτε έστω και για καφεδάκι μόνο. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο θα το προτιμούσαμε για βράδυ. Οι τιμές και εδώ πάνω κάτω ίδιες, δηλαδή 10€ το σετ για τις μπροστινές σειρές και 5€ για τις πίσω, διαφορά βέβαια δεν θα καταλάβετε στον Ταρσανά αφού η αμμουδιά είναι τόσο μικρή που οπουδήποτε κι αν καθίσεις θα είναι το ίδιο.

Άλλες παραλίες στη Θάσο

Παραλία Ατσπάς

Επισκεφτήκαμε την παραλία Ατσπάς, ακόμη μία μικρή αγκαλιά όπως και οι περισσότερες παραλίες του νησιού, το ίδιο σκηνικό και εδώ δηλαδή καθαρά ρηχά νερά που βαθαίνουν αρκετά μέσα, βρίσκεται στη Σκάλα Μαριών ανατολικά του νησιού.
Το προσωπικό του beach bar είναι ευγενέστατο και η εξυπηρέτηση γρήγορη, η υποχρέωση σας είναι να παραγγείλετε καφέ κλπ για να δικαιούστε ξαπλώστρα.

Παραλία Παράδεισος

Από τις μεγαλύτερες παραλίες της Θάσου, προτιμήστε την αν δεν θέλετε να παστωθείτε στον κόσμο.
Την κατάβαση στην παραλία την λες και επικίνδυνη, απότομος χωματόδρομος με ψιλό χώμα που γλιστράει αρκετά, στενός δρόμος που σε κάποια σημεία δεν χωράνε δύο αυτοκίνητα κάτι που δυσκολεύει και την ανάβαση ιδιαίτερα στα πισωκίνητα αυτοκίνητα.


Την επισκεφτήκαμε αλλά δεν μείναμε να κολυμπήσουμε τελικά γιατί την συγκεκριμένη μέρα είχε δυνατό κύμα αν και τα νερά είναι ρηχά και καθόλου κόσμο
Με το που φτάνεις στο Beach Bar βλέπεις τις τιμές, 10 € το σετ συν την υποχρέωση να παραγγείλεις, το λες και ακριβό αφού με τα ίδια χρήματα ή και λιγότερα επισκέπτεσαι πολύ πιο ωραίες παραλίες της Θάσου.

Παραλία Τρυπητή

Η Τρυπητή μια από τις μεγαλύτερες παραλίες στη Θάσο χρωστά την ονομασία της σ’ ένα άνοιγμα στο βράχο όπου ένας μικρός, αμμουδερός κολπίσκος βρίσκει διέξοδο στη θάλασσα.
Εδώ συνδυάζεται άμμος και βότσαλο, ο βυθός της πολλά υποσχόμενος για καταδύσεις με μάσκα και αναπνευστήρα ή υποβρύχιο ψάρεμα.

Τοποθεσίες – Αξιοθέατα Θάσου

Γκιόλα – η φυσική πισίνα στη Θάσο

Η Γκιόλα της Θάσου ή αλλιώς το δάκρυ της Αφροδίτης ή το μάτι του Δία χαρακτηρίζεται ως μοναδικό αξιοθέατο. Για να την προσεγγίσετε απαιτείται προσπάθεια και περπάτημα αλλά στο τέλος το σκηνικό θα σας ανταμείψει.

Πρόκειται για ένα γεωλογικό φαινόμενο, όπου το νερό της θάλασσας εγκλωβίζεται σε μια «πισίνα» που δημιουργείται από ένα κυκλικό βράχο. Μόλις λίγα εκατοστά τη χωρίζουν από τη θάλασσα, με το νερό της να ανανεώνεται με κάθε κύμα της θάλασσας.

Η Γκιόλα βρίσκεται στην περιοχή Αστρίς της Θάσου. Το ύψος των βράχων φτάνει τα 8 μέτρα και η φυσική πισίνα σχηματίστηκε μέσα στους αιώνες με πρωτεργάτες τα κύματα της θάλασσας και τους βράχους που την περικυκλώνουν.


Δεινοί κολυμβητές τολμούν βουτιές στα άλλοτε σμαραγδένια νερά της, πλέον το σημείο είναι πασίγνωστο και μετρά χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο με αποτέλεσμα τα νερά της Γκιόλας να έχουν χάσει το άλλοτε γαλαζοπράσινο χρώμα τους, πάραυτα αξίζει τον κόπο να πάτε ακόμη και αν δεν έχετε σκοπό να βουτήξετε από ψηλά

Ποτός

Ένα από τα πιο γνωστά μέρη της Θάσου είναι το χωριό Ποτός. Μία μικρή αγορά με τα περισσότερα καταστήματα να πωλούν τουριστικά είδη, αρκετά ταβερνάκια αλλά και νυχτερινή ζωή θα τα βρείτε στον Ποτό.


Βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού 40 περίπου χλμ από τον Λιμένα και αποτελεί την καλύτερη επιλογή διαμονής. Προτείνω να επιλέξετε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο χωριό Ποτός για να έχετε την ευχέρεια να επισκέπτεστε τις καλύτερες παραλίες που αναφέρθηκαν παραπάνω σε σύντομο χρονικό διάστημα, φυσικά παραλία υπάρχει και εκεί και εκτείνεται μπροστά σε όλο τον Ποτό, το χωριό είναι παράκτιο.

Λιμενάρια

Άλλη μία κωμόπολη της Θάσου σε απόσταση μόλις 2 χλμ από τον Ποτό, μεγαλύτερη αγορά και παραλιακές ψαροταβέρνες, αποτελεί επίσης καλή επιλογή διαμονής η περιοχή

Λιμένας

Ο Λιμένας είναι η πρωτεύουσα της Θάσου και φτάνετε με ferry boats από Κεραμωτή. Εστιατόρια, ταβέρνες και τουριστικά μαγαζιά θα βρείτε σε πληθώρα στον Λιμένα.
Μισή ώρα με τα πόδια είναι αρκετή για να γυρίσετε όλη την αγορά. Αν σκέφτεστε να πάτε για μπάνιο ή απλά να πιείτε καφεδάκι η πρόταση μου είναι να πάτε στη Σκάλα Λιμένα στο beach bar Κarnagio . Υπερυψωμένο με πανοραμική θέα!

Μεταλλεία Θάσου

Τα μεταλλεία είναι ένα παλιό εργοστάσιο επεξεργασίας σιδήρου. Η περιοχή των μεταλλείων αποτελεί βιομηχανική κληρονομιά του τόπου και αξιοθέατο της περιοχής. Η γη είναι σκεπασμένη με μαύρο μέταλλο δίνοντας στο χώμα ένα εντυπωσιακό καφέ χρώμα. Στα μεταλλεία υπάρχει υπαίθρια έκθεση έργων τέχνης.
Μπροστά στο εργοστάσιο μεταλλείων θα βρείτε και την ομώνυμη παραλία με λευκή άμμο και βότσαλο.

Μοναστήρι Αρχάγγελου Μιχαήλ

Το μοναστήρι του αρχάγγελου Μιχαήλ βρίσκεται στα νοτιοανατολικά και απέχει από το Λιμένα 33χλμ. Είναι χτισμένο σε γκρεμό πάνω από τη θάλασσα με θέα το Αιγαίο και το Άγιο Όρος. Στην ιερά μονή φυλάσσεται κομμάτι Τιμίου Ήλου και μέρος από τα καρφιά της σταύρωσης του Χριστού.

Επειδή η Θάσος είναι ένα νησί καθαρά για να ευχαριστηθεί κανείς θάλασσα, η επίσκεψή σας στο μοναστήρι θα είναι στάση κατά την μετάβασή σας σε κάποια παραλία και το πιο λογικό είναι να φοράτε μαγιό με παρεό ή κάποιο φόρεμα παραλίας, ρούχα δηλαδή που είναι και το “επίσημο dress code” της Θάσου.


Για να επισκεφτείτε το μοναστήρι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι θα φοράτε. Με την είσοδό σας στο μοναστήρι θα σας δοθούν ρούχα για να μπορέσετε να μπείτε όπως βλέπετε και μένα εδώ.

Προτάσεις και Πληροφορίες για ξενοδοχεία στη Θάσο.

Οικονομικά δωμάτια θα βρείτε στη Σκάλα Ποταμιάς, ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα του νησιού της Θάσου. Η παραλία Χρυσή Ακτή και η Χρυσή αμμουδιά απλώνονται κατά μήκος του κόλπου ενώ τα καταπράσινα βουνά τριγύρω κάνουν την τοποθεσία άλλο ένα μαγευτικό κομμάτι της Θάσου.

Στη Θάσο δεν λείπουν φυσικά ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων όπως το 5άστερο ξενοδοχείο Ilio Mare Hotels & Rasorts που θεωρείτε από τα καλύτερα στο νησί της Θάσου, το μόνο του ίσως μειονέκτημα που βλέπω εγώ προσωπικά είναι ότι βρίσκεται στον Πρίνο, δηλαδή μακριά από τις καλύτερες παραλίες του νησιού. Προτιμήστε το αν ψάχνεται διακοπές ξεκούρασης και δεν θέλετε να βγαίνετε συχνά από το κατάλυμά σας.

Από τα πιο αγαπημένα μου είναι το Alexandra Beach Thassos Resort & Spa, βρίσκετε στον Ποτό Θάσου, υπερυψωμένο που προσφέρει απέραντη θέα, τόσο από τα δωμάτια όσο και από το pool bar.
Κάτω από το ξενοδοχείο υπάρχει εξέδρα για βουτιές στη θάλασσα.

Δείτε προσφορές για ξενοδοχεία στη Θάσο

5 μέρες στη Θάσο – Το δικό μας ταξίδι – διαμονή και εμπειρίες

Διαμονή στο Atrium Beach Hotel

Επισκεφτήκαμε τη Θάσο για τρίτη φορά και ήρθε πλέον η στιγμή να σας γράψω τις εμπειρίες μας για αυτό το διαμαντένιο νησί!


Ξεκινήσαμε από την εύρεση ξενοδοχείου με γνώμονα την περιοχή. Τόσο εμείς όσο και οι φίλοι μας ξέραμε από προηγούμενες επισκέψεις μας στη Θάσο ότι μας βολεύει καλύτερα να μείνουμε στον Ποτό. Παραπάνω εξήγησα τους λόγους της επιλογής αυτής.


Κλείσαμε δωμάτια με ημιδιατροφή στο 4άστερο ξενοδοχείο Atrium Beach Hotel. Γενικότερα μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι. Όλο το προσωπικό με κάποιες μικρές εξαιρέσεις είναι πρόθυμο να βοηθήσει. Οι περισσότεροι δουλεύουν αρκετά χρόνια στο ξενοδοχείο και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Υπήρξαν όμως κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις.
Πληρώνοντας ημιδιατροφή σε ξενοδοχείου της Θάσου έχεις και την απαίτηση να έχεις αρκετές επιλογές σωστού φαγητού. Το πρωινό του ξενοδοχείου ήταν νορμάλ, το δείπνο όμως απαράδεκτο. Ελάχιστες επιλογές φαγητού.Θα τολμήσω να πω κακό μαγειρεμένο και ξανά ζεσταμένο, ο παιδικός μπουφές που διαφημιζόταν, για μένα απλά δεν υπήρχε.


Κάπως έτσι προτιμήσαμε το δείπνο μας στο a la carte εστιατόριο του Atrium Hotel, όπου θα ομολογήσω ότι το φαγητό ήταν πάρα πολύ καλό και εντελώς διαφορετικό από τον μπουφέ. Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η διαφορά που δεν μπόρεσα να μην ρωτήσω αν μαγειρεύει ο ίδιος άνθρωπος.

Η απάντηση που πήρα ήταν θετική και κάπου εκεί κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν ήταν στον σεφ του ξενοδοχείου αλλά στα υλικά και την ποσότητα αυτών που του παρέχονται για να κάνει την δουλειά του.

Εδώ η αγαπημένη μας Βικτόρια σερβίρει coctail στα παιδιά

Στις μικρές κοινωνίες τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, έτσι δεν αργήσαμε να μάθουμε από τους ντόπιους ότι το ξενοδοχείο φέτος άλλαξε χέρια και ενώ τις προηγούμενες χρονιές διοικούνταν από ιδιοκτήτη που το έβλεπε σαν σπίτι του, φέτος μισθώθηκε σε εταιρία ξενοδοχειακών υπηρεσιών που προφανώς προσπαθεί να κάνει οικονομία σε σημείο που αδικεί το άλλοτε βραβευμένο με 9,2 Atrium Hotel.

Πάραυτα ο manager του ξενοδοχείου Κος Πρίαμος, έλυσε όλα τα μικρο-προβληματάκια μας και είμαι σίγουρη ότι θα έκανε το καλύτερο δυνατό για τον καθένα. (Εμείς έχοντας μέτρο σύγκρισης, είμαστε και από τους δύσκολους πελάτες, να το πούμε και αυτό!)

Αν λοιπόν αποφασίσετε να μείνετε στο Atrium Hotel, κλείστε δωμάτιο μόνο με πρωινό γιατί η ημιδιατροφή του δεν αντιστοιχεί σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Κακή εντύπωση επίσης μου έκανε το γεγονός ότι κατά την άφιξή μας, μας ζητήθηκε να προεξοφλήσουμε το ξενοδοχείο και κουβαλήσαμε μόνοι μας τις βαλίτσες λόγω covid, ok θα μπορούσε να το είχε κάνει κάποιος με γάντια και να μην επιρρίπτουμε την μείωση προσωπικού στους κανόνες ασφαλείας.

Άλλος ένας λόγος που είχαμε επιλέξει το ξενοδοχείο Atrium στη Θάσο ήταν ότι υπήρχε παραλία μπροστά και θα μπορούσαμε κάποιες στιγμές της μέρας να πίνουμε το καφεδάκι μας στις ξαπλώστρες ενώ τα παιδιά θα έπαιζαν ανέμελα στη θάλασσα αλλά και εδώ σταθήκαμε άτυχοι!


Η άλλοτε πανέμορφη παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο έχει κατέβει σχεδόν 10 μέτρα. Περπατάς και βλέπεις ακόμη την βρεγμένη άμμο που κάποτε ήταν ο πυθμένας της.

Μέχρι πρότινος μπορούσες να κολυμπήσεις και η παραλία ήταν άλλη μία ομορφιά της Θάσου, ενώ τώρα τα γέλια, οι βουτιές και οι χαρούμενες παιδικές φωνές έχουν δώσει την θέση τους σε ότι μπορείς να φανταστείς. Η θάλασσα έγινε ο υδάτινος τάφος νεκρών δέντρων κ.α., θα βρεις από μικρούς κορμούς δέντρων μέχρι οικοσκευές εξαιτίας τις μεγάλης πυρκαγιάς του 2017 που έκαψε ανελέητα μεγάλο δασικό τμήμα του νησιού και σε συνδυασμό με τις περσινές πλημμύρες που συνεχίζονται και φέτος έφεραν αυτά τα αποτελέσματα.

5 μέρες στη Θάσο

Θα σας πω περιληπτικά για το δικό μας πρόγραμμα 5 μέρες στη Θάσο. Παραπάνω γράφτηκαν αναλυτικά οι τοποθεσίες που έχουμε επισκεφτεί και τις 3 φορές που έχουμε επισκεφτεί τη Θάσο και μπορείτε να ανατρέξετε στους τίτλους για να ξαναδείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Η Θάσος είναι το νησί που θα ευχαριστηθείς παραλίες και καλοκαίρι, οπότε καθημερινά το πρόγραμμα μας είχε πρωινό στο ξενοδοχείο – για μπάνιο σε μία από τις καλύτερες παραλίες που αναφέρθηκαν – επιστροφή στο ξενοδοχείο για βουτιές στην πισίνα και ξεκούραση – βραδινή βόλτα σε γνωστά τουριστικά μέρη.

1η μέρα Φτάνουμε στον Λιμένα από Κεραμωτή (προτιμήστε αυτό το δρομολόγιο). Δείτε εδώ δρομολόγια για Θάσο. Επιλέξαμε να πάμε στην παραλία Σαλιάρα! Τοποθεσία ? αλλά Beach Bar ?


2η μέρα Παραλία Χρυσή αμμουδιά και βόλτα στην Σκάλα ποταμιάς που είναι πολύ κοντά


3η μέρα Παραλία Ψιλή άμμος, μπορώ να μείνω εκεί όλη μέρα και νύχτα!!! Σε κοντινή απόσταση είναι η Γκίολα, προτείνω να την επισκεφτείτε πρώτα και έπειτα να πάτε στην Ψιλή άμμο για ξεκούραση.


4η μέρα Επισκεφτήκαμε το μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, γυρίσαμε όλες τις παραλίες που αναφέρθηκαν για να τις δούμε και τελικά καταλήξαμε στον Ατσπά και στην Σκάλα Μαριών.


5η μέρα Την τελευταία μέρα φροντίσαμε να είμαστε κοντά στο λιμάνι που θα παίρναμε το φέρυ της επιστροφής έτσι προτιμήσαμε να πιούμε καφεδάκι και να κάνουμε μπάνιο στον Ταρσανά, κάναμε τα τελευταία μας ψώνια στην αγορά του Λιμένα και δοκιμάσαμε υπέροχο ψάρι στην ταβέρνα οι Μούσες που βρίσκεται στο Λιμένα.

Τα βράδια οι βόλτες μας είχαν τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις αφού σαν αφετηρία ήταν το ξενοδοχείο δηλαδή η περιοχή Ποτός.
Βραδυνές εξορμήσεις μπορείτε να κάνετε στα Λιμενάρια και φυσικά στον Ποτό που είναι και το πιο γνωστό τουριστικό σημείο στη Θάσο.

Δηλώνω αθεράπευτα ερωτευμένη με την Θάσο, θα μπορούσα να πηγαίνω διακοπές όλο το καλοκαίρι κάθε χρόνο και φυσικά σας προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε αυτό το τροπικό νησί του Αιγαίου

Με αγάπη
lol mmomy

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα