Αρχική Blogging tips Πως να μη διώχνεις αναγνώστες από το blog σου

Πως να μη διώχνεις αναγνώστες από το blog σου

by lol mommy

Το υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης είναι μία από τις κυριότερες αιτίες χαμηλού ποσοστό αποτελεσμάτων της οργανικής αναζήτησης στη Google αλλά και σε άλλες διάσημες μηχανές αναζήτησης.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί έχεις τόσο υψηλό Bounce Rate στα στατιστικά του blog σου;

Πολλοί Bloggers πιστεύουν ότι φταίνε οι πλατφόρμες ή το theme-template του blog τους ή οτιδήποτε άλλο αλλά…..
Μήπως τελικά φταις εσύ γι’ αυτό;

Κάποιο ρόλο σίγουρα παίζει το τεχνικό κομμάτι αλλά όχι τον μεγαλύτερο! Το πως να κρατήσεις τους αναγνώστες σου και να μειώσεις το ποσοστό εγκατάλειψης κατά κύριο λόγο είναι στο χέρι σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις ο ίδιος τους αναγνώστες σου!

Το lol moms έκλεισε τα 6 του χρόνια και φέτος θα σου μιλήσουμε πραγματικά. Όταν λέω πραγματικά το εννοώ κυριολεκτικά! Αν και λατρεύω το γράψιμο άρθρων όπως άλλωστε και όλοι οι bloggers, φέτος είπαμε να πάμε ένα ακόμη βήμα παραπέρα, παρέα με την Δέσποινα από το edit your blog και να σου δώσουμε σε μία σειρά από videos, συμβουλές για το blogging ξεκινώντας από το πάντα επίκαιρο θέμα “Πως να μην διώχνεις τους αναγνώστες από το blog σου”

Αφού ξεπεράσαμε τα όσο τεχνικά προβλήματα προέκυψαν, συζητήσαμε τρόπους μείωσης του Bounce Rate και τους λόγους και τις αιτίες της αύξησής του!

Παρακολούθησε το πρώτο video με απλές συμβουλές για την μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης.

Κάνε εγγραφή στο κανάλι edit your blog για να ενημερωθείς άμεσα για τα επόμενα blogging videos.
Αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις ή να ξεκινήσεις το δικό σου blog τότε ρίξε μια ματιά στη σελίδα “Blog makeover by lol moms” για να ανακαλύψεις τους τρόπους που μπορώ να σε βοηθήσω και μαζί να χτίσουμε το blog – site που ονειρεύεσαι!

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα