Now Reading
Linkwise Affiliate marketing. Τι είναι και πως μπορείς να κερδίσεις χρήματα Online

Linkwise Affiliate marketing. Τι είναι και πως μπορείς να κερδίσεις χρήματα Online

 Η γενικότερη απάντηση είναι πως η Linkwise είναι το μεγαλύτερο Affiliate δίκτυο στην Ελλάδα και ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους να βγάλει κανείς χρήματα από το Internet χωρίς παγίδες

Τι εννοούμε  με το όρο Αffiliate Marketing;Ο όρος Affiliate Marketing στην ουσία περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στον Διαφημιζόμενο (Merchant ή Advertiser) και στον Affiliate (ή Publisher), κατά την οποία ο δεύτερος προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του πρώτου και πληρώνεται μόνο εφόσον οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια (τις περισσότερες φορές η ενέργεια αυτή είναι η πραγματοποίηση μιας αγοράς).ελληνικό affiliate δίκτυο


Πως λειτουργεί το σύστημα της Linkwise;

Χρειάζονται 4 “άτομα” για να λειτουργήσει το Affiliate Marketing.

Διαφημιζόμενος: Είναι αυτός που διατηρεί κάποιο e-shop ή κάποια ιστοσελίδα υπηρεσιών και θέλει να αυξήσει τους πελάτες του μέσω της προωθητικής διαφήμισης και πληρώνει τους affiliates μόνο αν ολοκληρωθεί κάποια αγορά-ενέργεια, συνήθως ποσοστιαία.

Affiliate: Είναι αυτός που έχει την δυνατότητα να στέλνει επισκεψιμότητα στο website του διαφημιζόμενου και να προωθεί online τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που  παρέχει ο διαφημιζόμενος και πληρώνεται μόνο όταν ολοκληρωθεί κάποια αγορά-ενέργεια.

Πελάτης: Ο πελάτης είναι αυτός που θα ολοκληρώσει την αγορά στο e-shop του διαφημιζόμενου, χωρίς καμία έξτρα επιβάρυνση και θα έχει οδηγηθεί στο συγκεκριμένο website μέσω παραπομπής του Affiliate σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Linkwise: Ο διαφημιζόμενος και ο Affiliate δεν μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα. Χρειάζονται την Linkwise να τους φέρει σε επαφή χωρίς να χρειαστεί να συναντηθούν ποτέ. Η Linkwise λοιπόν είναι η εταιρία στης οποίας την πλατφόρμα φιλοξενούνται όλα εκείνα τα καταστήματα που θέλουν να διαφημιστούν αλλά και οι Affiliates που διαλέγουν με ποιο τρόπο και ποιο κατάστημα θέλουν να προωθήσουν μέσω μιας σειράς εργαλειών που προσφέρει η Linkwise.


Θέλω να χρησιμοποιήσω το Affiliate Marketing για την επιχείρησή μου. Πως θα το κάνω;

Προαπαιτούμενο για να εκμεταλλευτεί κάποιος το Affiliate Marketing είναι να διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα website για την επιχείρηση του. Το καλύτερο σε αυτό τον τρόπο διαφήμισης είναι ότι πληρώνετε με ποσοστό τους Affiliates μόνο όταν ολοκληρωθεί κάποια αγορά στο e-shop σας μέσω εκείνων ή κάποια άλλη ενέργεια που επιθυμείτε να διαφημίσουν.
Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην σελίδα της Linkwise ΕΔΩ και μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους για οποιαδήποτε απορία σας.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να οδηγηθείτε στην σελίδα επικοινωνίας της Linkwise

Μπορούν όλοι να γίνουν Affiliates;

Η αλήθεια είναι πως το Affiliate Marketing είναι κυρίως γνωστό στους κύκλους των bloggers, youtubers κλπ αλλά ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε, ιδιαίτερα άτομα που έχουν μεγάλο κύκλο φίλων και followers στα social αφού μπορούν να θεωρηθούν influencers
 Aν είσαι ένας από αυτούς μπορείς να γίνεις Affiliate και να προωθείς ότι σου αρέσει μέσω του content σου. 
Κανείς δεν έχασε τίποτα προσπαθώντας, Δοκίμασέ το! Κάνε την εγγραφή σου στην Linkwise ΕΔΩ.


Αναρωτιέστε τι είδους καταστήματα διαφημίζονται στην Linkwise; Δείτε ΕΔΩ λίστα με όλα τα διαφημιζόμενα καταστήματα που θα έχετε την δυνατότητα να προωθείτε

Πως και πότε πληρώνομαι από την Linkwise;

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019 οι Bloggers πληρωνόμασταν με ένα απλό τίτλο κτήσης (απόδειξη δαπανών) που παρείχε η εταιρία.
Με τον νέο νόμο είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε απογραφή στον ΕΦΚΑ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να κρατάμε βιβλία ή να κάνουμε έναρξη στην εφορία. Με απλά λόγια σημαίνει ένας ακόμη έξτρα φόρος παρακράτησης της τάξης του 20%.
Δείτε αναλυτικά πως θα κάνετε απογραφή στον ΕΦΚΑ για να πληρωθείτε.

Στις αρχές κάθε μήνα η Linkwise επιβεβαιώνει τις πληρωμές του προηγούμενου μήνα και
από την Linkwise πληρώνεσαι για κάθε επιβεβαιωμένη πληρωμή στις 15 του μήνα.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο πληρωμής για τους ιδιώτες είναι 10.000€ ανά έτος και μπορούν να εκδίδονται το πολύ έως 2 τίτλοι κτήσης υπηρεσιών ανά εξάμηνο.


Για κάθε πληρωμή, υπάρχει παρακράτηση φόρου 20%, χαρτοσήμου 3,6% και για παραστατικά που εκδίδονται από 01/02/2019 προβλέπεται και παρακράτηση ασφαλιστικών εισφορών 20,28%, όπως ορίζει ο καινούριος νόμος.

Αξίζει τον κόπο το αποτέλεσμα;

Αν με ρωτάς αν αξίζει να ασχοληθείς με το Affiliate Marketing.

Η απάντησή μου είναι πως αξίζει να προσπαθήσεις. Το αν θα βγάλεις χρήματα και πόσα θα είναι αυτά εξαρτάται από σένα και το πόσες ώρες θα ασχοληθείς καθώς είναι μία εργασία που πληρώνεσαι με ποσοστά άρα όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να έχεις κέρδη.
Αν είσαι Blogger είναι μία  καλή ευκαιρία να αρχίσεις να βλέπεις το blog σου επαγγελματικά και να το μετατρέψεις σε κερδοφόρο.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες που σκέφτονται να γίνουν Διαφημιζόμενοι της Linkwise, δεν νομίζω πως χωρά αμφιβολία κάθε άλλο θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί συμφέρουσα επένδυση εφόσον το ρίσκο είναι μηδενικό.


Τέλος θα ήθελα να πω στους bloggeers που συνεργάζομαι και φυσικά σε εκείνους που έχω φτιάξει τα blogs τους και με ρωτάνε πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Affiliate network της Linkwise, ότι ετοιμάζεται επεξηγηματικό video χρήσης της πλατφόρμας της Linkwise το οποίο θα δημοσιευτεί και θα σας κοινοποιηθεί.

Οποιαδήποτε απορία μη διστάζετε να ρωτάτε σχολιάζοντας!

Με αγάπη
lol mommy


Stay connected

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook 


Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή όλου ή μέρος του περιεχομένου και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας χωρίς την έγκρισή μας.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top