Now Reading
Η συνταγή της μελαχρινής.

Η συνταγή της μελαχρινής.

 Αυτή η συνταγή της μελαχρινής είναι από τις πιο εύκολες και γρήγορες που έχω δοκιμάσει ποτέ, αφού ο χρόνος που απαιτείται είναι λιγότερος της 1 ώρας, τόσο για την προετοιμασία της όσο και για το ψήσιμό της.

Το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο και δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.
 Θα σας δείξω την συνταγή της μελαχρινής με βήμα βήμα οδηγίες για τις αρχάριες.




Πάμε να δούμε τα υλικά που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε γλυκό μελαχρινή

και μην ξεχνάτε να κάνετε   στην σελίδα του lol moms στο facebook 

Συστατικά

  • 250γρ βούτυρο
  • 4 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 8 κ/σ νερό
  • 2 κ/σ κονιάκ ή ουίσκι
  • 1 κ/σ λεμόνι
  • 2 ποτήρια νερού ζάχαρη
  • 6 αυγά
  • 3 βανίλιες
  • 1 &1/2 ποτήρι φαρίνα up
  • 1 φακελάκι μπέκιν

Οδηγίες εκτέλεσης συνταγής


1.Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνω το βούτυρο, το κακάο, το νερό, το ουίσκι και το λεμόνι.
Μόλις λιώσει το βούτυρο  κατεβάζουμε από την φωτιά.


2. Αφού αποσύρουμε την κατσαρόλα μας από την φωτιά προσθέτουμε μέσα στο ζεστό μείγμα, την ζάχαρη, τα αυγά,τις βανίλιες και χτυπάμε καλά με το μίξερ μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.



3. Σε αυτό το σημείο γεμίζουμε ένα ποτήρι  του νερού με το μείγμα μας και το αφήνουμε στην άκρη για το τέλος.


4. Προσθέτουμε στο υπόλοιπο μείγμα την φαρίνα, το μπέκιν και χτυπάμε καλά με το μίξερ

See Also



5. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ταψί και ψήνουμε για 35′ σε μέτριο φούρνου, στους 180 με 200 βαθμούς.



6. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, βγάζουμε την μελαχρινή μας από τον φούρνο και και χαράζουμε σε τετράγωνες μερίδες

7. Ρίχνουμε ενδιάμεσα στις χαραμάδες το μείγμα που κρατήσαμε πριν στο ποτήρι και είναι έτοιμη για σερβίρισμα 


View Comments (8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top