Αρχική lol mommy's thoughts & tips Πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις ημίγυμνες ψυχοπαθείς που ταΐζουν τα παιδιά τους μπροστά σε άλλους ανθρώπους!!!

Πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις ημίγυμνες ψυχοπαθείς που ταΐζουν τα παιδιά τους μπροστά σε άλλους ανθρώπους!!!

by lol mommy

Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω ότι στην εποχή μας υπάρχει ταμπού στο θέαμα μιας μάνας να ταΐζει το παιδί της. Προσωπικά θεωρώ ευλογία την διαδικασία του θηλασμού, και όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη του  για το παιδί άλλα και για την μητέρα.

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την πλευρά του Matt Walsh ο οποίος προσέγγισε το θέμα με αξιοθαύμαστο τρόπο σε ένα πραγματικά αριστουργηματικό άρθρο που έγραψε στο blog  του “the matt walsh blog”  με τίτλο 

We must stop these crazed half naked psychopaths from feeding their children in  front of other people

Δημόσιος Θηλασμός

Τι στο διάολο τρέχει με μας? Έχουμε μετατρέψει το πορνό σε βιομηχανία δισεκατομμυρίων, βάζουμε το σεξ παντού (αλλά παντού!), από τις διαφημίσεις των fast food, μέχρι τα οικογενειακά σόου, επιτρέπουμε στις έφηβες κόρες μας να θεοποιούνε ποπ στάρς που ντύνονται σαν πόρνες και τραγουδούν για το sex.

Είμαστε μια κοινωνία ανεκτική, υπέρ σεξουαλική και απροκάλυπτα ηδονιστική, κι όμως παρόλα αυτά , ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ είναι προσβλητικός για μας.

Προφανώς, πάσχουμε όλοι από μια ειδική μορφή παράνοιας, τόσο μοναδική που πρέπει να της δώσουμε το δικό της όνομα: Προοδευτικός πουριτανισμός

Τον περισσότερο καιρό συνεχίζουμε τη ζωή μας σαν να ζούμε στα Σόδομα και Γόμορα και όταν κάποιος τρελός άνθρωπος αποφασίσει να θηλάσει το παιδί του μπροστά σε άλλα ανθρώπινα όντα, τότε ως εκ θαύματος μεταμορφωνόμαστε σε σεμνότυφους βικτοριανούς. Δεν βγαίνει κανένα νόημα.

Τις τελευταίες μέρες, είδα διάφορες ιστορίες που έχουν να κάνουν με όλη αυτή την παράδοξη αμφισβήτηση γύρω από τον δημόσιο θηλασμό.

Σε μια γυναίκα στο Τέξας , έγινε διάλεξη περί “αξιοπρέπειας” από το προσωπικό μιας λέσχης , όταν θήλασε το παιδί της, την ώρα που παρακολουθούσε τη τάξη χορού της μεγαλύτερης της κόρης.

Ένα άλλο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της American Airlines, όπου μια μητέρα ντροπιάστηκε από την αεροσυνοδό, υποδεικνύοντας της να θηλάσει πιο διακριτικά.

Υποθέτω πως θα έπρεπε να πάρει το βρέφος και να κλειστεί σε ένα δωματιάκι 2Χ2, όπου ο καθένας μπαίνει για να χέσει, επειδή είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

ΟΚ. Λίγες σκέψεις για το θέμα του δημόσιου θηλασμού.

Ο θηλασμός δεν είναι σεξουαλική πράξη. Αν το βλέπεις έτσι, έχεις θέματα. Τύπου ΤΕΡΑΣΤΙΑ θέματα για να σε δει ψυχίατρος.

Κάποιος μου είπε ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να θηλάζουν δημόσια, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν συλλαμβάνουν τα παιδιά τους δημόσια.

Αυτό το λέω για να τραβήξουμε μια παράλληλη γραμμή μεταξύ θηλασμού και σεξ. Και λέω παράλληλη, διότι οι παράλληλες δεν συναντιούνται ποτέ. Και το ξαναλέω. Θέματα. Πολύ χοντρά θέματα.

Έχω συναντήσει μαμάδες που θηλάζουν τα παιδιά τους δημόσια. Ούτε μια φορά το τονίζω ΟΥΤΕ ΜΙΑ , δεν άρχισε να τρέχει δημόσια στο πλήθος, με σκισμένο μπλουζάκι και τα βυζιά απ’ έξω φωνάζοντας “ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ, ΟΥ ΟΥ , ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ, ΘΗΛΑΖΖΩΩΩΩ”.

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Είμαι διατεθειμένος να βάλω στοίχημα, ότι δεν το έχω δει ποτέ, διότι ποτέ δεν συνέβη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Βασικά του σύμπαντος.

Ποτέ επίσης δεν συνάντησα νεαρή μητέρα να βγάζει όπλο, να το κολλάει στον κρόταφο κάποιου και να του φωνάζει “ Θα με παρακολουθήσεις να θηλάζω, σ’ αρέσει δε σ’ αρέσει, αλλιώς θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα! ”.

Με άλλα λόγια, ποτέ δεν με ανάγκασε μια γυναίκα να τη βλέπω να θηλάζει. Έτσι που μιλάνε όλοι αυτοί οι σεμνότυφοι, θαρρείς ότι τους αναγκάζουν να βλέπουν παρά τη θέλησή τους. Προσωπικά, όταν συναντώ γυναίκα να θηλάζει, σκέφτομαι “οκ, μια μάνα ταΐζει το παιδί της. Ας συνεχίσω να κουβαλώ την ύπαρξή μου”

Τι ακριβώς είναι τόσο προσβλητικό στον δημόσιο θηλασμό;

Είναι η ποσότητα της σάρκας, του στήθους που βγαίνει σε κοινή θέα; Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να λάβω στα σοβαρά ένα τέτοιο επιχείρημα.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εκατομμύρια μπαμπάδες ανά την υφήλιο, αφήνουν τις κόρες τους να βγαίνουν από τα σπίτια τους, φορώντας ρούχα που έχουν σχεδιαστεί να αφήνουν ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματος και φυσικά να το σεξουαλικοποιούν. 

Ίσως θα έπρεπε να κρατήσουμε την καταδίκη μας για αυτό, παρά για το ένα και μοναδικό πράγμα που είναι σχεδιασμένο το γυναικείο σώμα, δηλαδή να τρέφει τα μικρά του.

Παρόλα αυτά, αν θέλουμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, πόσο ακριβώς από το απαγορευμένο μέρος του στήθους αποκαλύπτεται με τον θηλασμό; Όχι και πολύ για την ακρίβεια.

Αν ο σκοπός της είναι να τα πετάξει έξω και όχι να θηλάσει, θα το κάνει πολύ καλύτερα φορώντας ένα μπικίνι ή ακόμα και χιλιάδες άλλους τύπους από τοπ και μπλούζες, που πολλές γυναίκες φορούν ακόμα και στις δουλειές τους καθημερινά.

Ποιο είναι το μήνυμα για τον δημόσιο θηλασμό;

Τι ακριβώς μήνυμα στέλνουμε στις μητέρες , όταν τους λέμε να κρυφτούν σε σκοτεινές γωνίες ή να καλύπτονται με πανιά για να παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά στο βλαστάρι τους;

Το μήνυμα είναι το εξής: Ο θηλασμός είναι αηδιαστικός και ντροπιαστικός.

Απολαμβάνω ιδίως τους “μεγάλους” άντρες , που ξαφνικά μετατρέπονται σε αγοράκια του γυμνασίου όταν το θέμα έρχεται στον θηλασμό “Μπλιαχ, πάρτο από δω, μου φαίνεται περίεργο…”

Θεέ και Κύριε. GROW UP PEOPLE.

Το παράδοξο της ανεκτικής κοινωνίας μας απέναντι στην υπέρμετρη σεξουαλικότητα, έρχεται σε αντίθεση με την κλάψα μας και την απέχθεια μας για τον δημόσιο θηλασμό.

Τρέμω στη σκέψη του τι άλλες ανωμαλίες θα βρω στον συλλογικό ψυχισμό, αν σκάψω βαθύτερα. Εννοώ, πως την επόμενη φορά, θα μου πείτε πως σε μια χώρα όπου εκατομμύρια παίρνουν συνταγογραφούμενες ναρκωτικές ουσίες, γιατί δεν επιτρέπουμε στους καρκινοπαθείς να καπνίσουν μαριχουάνα;

Oh, wait…
Screw it. I give up

The Matt Walsh Blog

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα